Kompor Tekanan Stainless Steel Kanthi Produsen Gagang Panjang
Pemasok Kompor Tekanan Stainless Steel Knob Rotary
Pabrik Pressure Cooker

Kenapa Pilih AS

We sing specialized ing kualitas dhuwur stainless steel tableware lan cookwar.

Pengalaman

Perusahaan kita wis diadegake luwih saka 10 taun. Kanthi usaha gedhe lan inovasi sing terus-terusan, saiki kita wis ngembangake luwih saka 23 jinis produk stainless steel kanthi mandiri.

maca liyane

Kualitas

Perusahaan kita ngetrapake sistem kualitas ISO9001 kanthi ketat, lan ngetutake standar GB 15066-2004, EN12778: 2002 lan TUV. Umume produk kita duwe sertifikat TUV, CE, GS.

maca liyane

Layanan

Kita nggawe produk lan layanan sing digawe ing China, nyedhiyakake produk sing cocog karo syarat lan harga sing kompetitif. Sugeng rawuh kabeh pelanggan kanggo kontak karo kita kanggo kerjasama, kunjungan sampeyan bakal dihargai!

maca liyane

Yuhuan Litian Hardware Manufacture Co., Ltd minangka perusahaan pribadi, kanthi luwih saka 9998 meter persegi area fasilitas lan luwih saka 6888 meter persegi area konstruksi. Kabeh tanah, fasilitas lan peralatan duweke aset pribadi. tableware lan cookware, proses Manufaktur melu punching, drawing, polishing lan assembling.
Perusahaan kita wis diadegake luwih saka 10 taun. Kanthi usaha gedhe lan inovasi sing terus-terusan, saiki kita wis ngembangake luwih saka 23 jinis produk stainless steel kanthi mandiri. Pasar utama kita yaiku Japan.Europe,America. Asia Tenggara lan negara liyane, Kejabi, produk kita uga didol ing pasar domestik.

Maca liyane